مراحل تنظیم گرمایش اسپلیت

برای استفاده از حالت گرمایشی اسپلیت در فصل زمستان، باید به ترتیب زیر عمل کنید:

 ابتدا اسپلیت را خاموش کنید.

ریموت کنترل دستگاه رادر فاصله ای دور از دستگاه گرفته و تنظیمات آن را انجام دهید. توجه کنید که کنترل روبروی دستگاه نباشد؛ چون در این صورت، اسپلیت شما در حین تنظیم روشن خواهد شد.


 بعد از پیدا کردن دکمه منو برای ادامه ی روند تنظیمات گرمایش اسپلیت ، باید از گزینه ھای FAN-HEAT-DRY-COOL-AUTOرا روی نمایشگر کنترل استفاده کنید.

علامت را روی گزینه HEATE ببرید. لازم به ذکر است که این کلید در برخی از مدل ها، با نماد خورشید نشان داده می شود.

پس از روشن کردن حالت گرمایش، می توانید دمای دستگاه را به دلخواه خود تنظیم کنید.

با استفاده از دکمه TEMP که به صورت فلش بالا و پایین است، درجه حرارت اسپلیت خود را بالا و پایین برده و روی مقدار دلخواه، تنظیم نمایید.

بعد از تنظیم کردن کنترل و دمای مورد نظرتان، ریموت کنترل را خاموش کنید.

در نهایت، برای تنظیمات حالت گرمایشی اسپلیت، کنترل را روبروی دستگاه گرفته و آن را روشن کنید.

نکات مهم تنظیم حالت گرمایش اسپلیت

نکات مهم:

 بهترین دما برای این دستگاه در حالت گرمادهی، بین 28 تا 30 درجه است. این دما هم برای محیط مناسب است و هم به موتور اجازه استراحت می دهد؛ همچنین مصرف برق نیز به میزان چشمگیری کاهش پیدا می کند. بیشتر یا کمتر شدن این مقدار، ممکن است مشکلاتی را برای دستگاه ایجاد کند. البته برخی از مدل های این دستگاه، قابلیت تنظیم دما تا 33 درجه را نیز دارند. 

نکته ی دیگر این است که برای وزش باد گرم، اول باید موتور بیرونی دستگاه روشن شود و بعد از داغ شدن لوله ها، پنل شروع به انتشار باد گرم نماید. به همین دلیل، به طور متوسط، حدود ۵ الی ١٠ دقیقه طور می کشد تا شما باد گرم را از اسپلیت خود دریافت کنید. 

گرمایش اسپلیت و افزایش مصرف برق

یکی از مواردی که بسیاری از کاربران از تکنسین ها می پرسند این است که آیا با انجام دادن تنظیمات گرمایش اسپملیت ، مصرف برق دستگاه افزایش پیدا می کند؟ پاسخ این سوال مثبت است. 

استفاده از حالت گرمایش اسپلیت ، در کنار همه ی فوایدی که دارد، مشکلاتی نیز به همراه دارد که یکی از آنها، افزایش مصرف برق است. زیرا  برای ایجاد باد گرم در این حالت، کمپرسور  باید زمان بیشتری در حالت فعال قرار بگیرد. فعال بودن این قطعه، انرژی مضاعفی را طلب می کند که باعث افزایش مصرف برق می گردد. همچنین درجه حرارت بالای اسپلیت در حالت گرما دهی نیز می تواند در افزایش مصرف برق موثر باشد.




 هواگیری کولر اسپیلت

روند کار

1) اتصال لوله ها را چک کنید. سوپاپ شیر 3 یا 2 طرفه (سمت مایع) را در حدود 90 درجه در خلاف جهت حرکت عقربه های ساعت بچرخانید تا مقدار کمی گاز وارد واحد خارجی شود، 10 ثانیه صبر کنید و سپس آنرا دوباره به وضعیت بسته بازگردانید. برای باز و بسته کردن شیر حتما از آچار شش گوش استفاده کنید.

2) نشتی گاز را چک کنید. نشتی گاز با سفت تر کردن اتصالات لوله برطرف می شود در غیر اینصورت نشتی را تعمیر و برطرف کنید.

3) هوا را از داخل سیستم تخلیه کنید و سوپاپ سه طرفه سمت مایع را در وضعیت باز قرار دهید و درپوش سوپاپ سه طرفه (سمت گاز) را بردارید.

4) پین مرکزی سوپاپ را با استفاده از آچار شش گوش فشار دهید و هوا را به مدت سه ثانیه تخلیه کنید و سپس یک دقیقه صبر کنید. این کار را سه بار تکرار کنید.

5) مهره ورودی سرویس را با آچار سفت کنید.

6) شیر سه طرفه را در وضعیت عقب قرار دهید.

7) مهره شیر هواگیری شیر های سه طرفه را سفت کنید (سمت مایع و سمت گاز)



گروه تاسیساتی یزد تهویه در نظر دارد جهت  رفاه حال مشتریان از خدمات  و کارشناسی رایگان و  مشاوره ی رایگان شما را بهره مند سازد 

  مشاور فروش:09175956588  پناهی     

  آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4

     شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1

 شماره ثابت خدمات     07138380677



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها